به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید رمضان موسوی مقدم صبح چهارشنبه در سخنانی با اشاره به اینکه امام حسین (ع) در سال ۶۱ هجری آنچه که به عنوان تکلیف داشت را عمل کرد، عنوان کرد: ایشان به تکلیف سیاسی، شرعی و فرهنگی خود عمل کرد و رسالتی را که بر دوش داشت در آن برهه از زمان انجام داد.
وی با اشاره به ظلم و ستم امویان گفت: تا قبل از حادثه عاشورا با اتفاقاتی که رخ داد، از اسلام چیزی باقی نمانده بود و اگر واقعه عاشورا رخ نمی داد اساس و بنیان اسلام از بین میرفت و مسیر اسلام منحرف می شد و معلوم نبود سرنوشت این دین چه می شد.
قائم مقام سازمان صداو سیمای جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اینکه امام حسین(ع) منشور اسلام را با خون خود امضاء کرد، ادامه داد: با واقعه عاشورا حقیقت اسلام بر ملا شد و بعد از ظهر عاشورا هم مسئولیت حضرت زینب (س) و کاروان اسرا برای تبیین این حقایق آغاز شد.
وی ادامه داد: کاروان اسرا و حضرت زینب (س) و امام سجاد(ع) در مسیر حرکت خود نقطه به نقطه و هر جا که ممکن بود سخنرانی و خطبه های خود را برای مردم ارائه می دادند که همه اینها باعث شد تا چهره ظلم بنی امیه برای همگان روشن شود و خیلی سریع حادثه عاشورا جهانی شد.
حجت الاسلام موسوی مقدم راهپیمایی اربعین را در دنیا بی نظیر توصیف کرد و ادامه داد: با توجه به چنین حادثه بی نظیری بسیاری از رسانه های غربی سیاستِ گذر از این حادثه را در پیش گرفته اند و این واقعه را بایکوت کرده و برخی هم به دنبال تحریف آن هستند.
وی ادامه داد: این سیاست برای رسانه های قرن ۲۱ مایه ننگ است که از چنین اجتماع مذهبی که با شور و شوق درونی و با عشق به امام حسین (ع) شکل گرفته است به این راحتی عبور می کنند و رسانه های صهیونیستی هم بر اندام باطل لباس حق می پوشانند و بر اندام حق لباس باطل تا از طریق تبلیغات باعث نشر اکاذیب شوند.
قائم مقام سازمان صداو سیمای جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: در این میان حدود ۲۰۰ رسانه مستقل و آزاد اندیش دنیا واقعه اربعین و راهپیمایی آن را پوشش می دهند که البته اگر تمام رسانه ها هم بسیج شوند نمی توانند بخش کوچکی از این عشق و ارادت را به تصویر بکشند.
نظر شما